sunnuntai 5. joulukuuta 2010

5. luukku spiraalimillefiori


SpiraalimillefioriKaulitse tumman- ja vaaleanvioleteista massoista levyt. Leikkaa noin sentin levyinen ja 5 cm syvä pala vaaleanvioletista massasta ja laita se violetin massalevyn päälle. Leikkaa violetti massa leveyssuunnassa ja toisesta päädystä saman kokoiseksi kuin vaaleanvioletti massa. Käännä massa kapea reuna itseäsi vastaan.
Rullaa massalevyt yhteen. Kun olet saanut massan kierittämisen alkuun voit lyhentää tummanvioletin massan vain vähän vaaleaa pidemmäksi. Pidemmässä kappaleessa kääntäminen on kuitenkin helpompaa, siksi häntää voi alussa olla liikoja. 
Kun olet saanut spiraalimillefiorin valmiiksi kieritä sitä pöytää vasten hieman saadaksesi levyt tarttumaan toisiinsa paremmin.


Tee mustasta massasta hieman lopullista tarvetta paksumpi levy ja leikkaa levystä pyöreällä piparimuotilla pala. Leikkaa spiraalimillefiorista ohuet viipaleet ja kaulitse ne levyyn kiinni.


Leikkaa pyöreällä piparimuotilla levystä kappale sekä tee helmeen sivuille reijät massaleikkurilla tai mehupillillä kuten edellä.
Jos et koveta helmeä heti säilytä sitä kaakelilla tai askartelulle pyhitetyllä lautasella. Paperialusta imee massasta öljyjä ja haurastuttaa helmesi. Koveta massa paketissa neuvotulla tavalla. Lisätietoja löydät askartelumassa faq:sta

Tarvikkeet töihin löydät Ihan kivasta kaupasta, www.askartelumassat.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti