perjantai 29. marraskuuta 2013

Ihan kiva kauppa 8 v

Tervehdys!

Tänään tulee kahdeksan vuotta siitä, kun Ihan kiva kauppa avautui. Nopeasti tuntuu aika kuluvan - muistan vieläkin ensimmäisten tilausten tuoman jännityksen ja kaiken sen sählän mikä niihin liittyi. Sittemmin homma on muuttunut monintavoin helpommaksi ;)

Juhlan kunniaksi tarjoan yli 50 euron tilauksiin ilmaiset postikulut kun teette tilauksenne sunnuntaihin 1.12 mennessä. 

http://www.askartelumassat.com

Huutokauppa lastensairaalan hyväksi

http://kasityokortteli.blogspot.fi


Facebookfanit tietävätkin, että keväästä jatkunut poikkeuksellinen hiljaisuuteni on johtunut lapseni sairastelusta. Oman lapseni hoidon yhteydessä olen valitettavan paljon nähnyt lastensairaalan karua arkea. Suomen käsityöyrittäjät tempaisevat uuden lastensairaalan eteen tänään 29.11 järjestettävällä huutokaupalla. Huutokauppa päättyy kello 21. Huutokauppaan on lahjoitettu käsintehtyjä tuotteita joista saatavat rahat menevät lyhentämättöminä lastensairaalaprojektin eteen. Itseltäni on huutokaupassa yksi uniikkikoru. Huutokauppaan osallistutaan facebooksivuilla annettujen ohjeiden mukaan. Nyt on mahdollista tehdä hyväntekeväisyyttä, josta hyötyy itsekin. Osa tuotteista on todella arvokkaita - mukana mm. aito eduskunnan torkkupeitto sekä käsin ommeltu korsetti. 

Silmä, pisto, tikki, täkki- myyjäiset 14.12

Osallistun Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) 14.12 klo 10-17 pidettäviin myyjäisiin. Otan mukaan vain osan nettikaupan varastosta koska joulumyyjäisissä myyn myös valmiita tuotteita. Tuon kuitenkin nettikaupan tilaukset paikan päälle kunhan teette ne viimeistään 12.12 ja merkitsette lisätietoihin noutavanne ne myyjäisistä. Samoissa myyjäisissä myös useampia langanmyyjiä jne. Lisää tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta http://www.kasityotarvikemarkkinat.com/

Alkoholimustekurssi 15.12 klo 11-17Yleisön pyynnöstä järjestän sunnuntaina 15.12 kurssin alkoholimusteiden ja massojen yhteiskäytöstä. Kurssille on vielä jäljellä kolme paikkaa. Tarkemmat tiedot päivän sisällöstä yms. löydät nettikaupasta täältä
http://www.askartelumassat.com/alkoholimusteita-massojen-kanssa-1512-1117-p-1635.html


Facebooksivut

Tiedotan kaupan kuulumisia ja uutuuksia pääasiallisesti Facebookin kautta. Sieltä löydät myös kuvia töistä, joita oppilaani ovat tehneet kursseilla. Kurssilaisten töistä löytyy kuvia linkin takana avautuvasta kansiosta. Kansion kuvat näkyvät myös niille, joilla ei itsellään ole facebooktunnuksia. 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.531109963588789.121434.142316165801506&type=3


Valoisaa loppusyksyä itse kullekin - ja ihanaa Joulun odotusta. 

t. Pörrö

Ps. uutiskirjeen voit tilata osoitteesta 
http://www.askartelumassat.com
Uutiskirjeen tilauslomake löytyy etusivulta oikeasta palkista

-- Pörrö Ihan kiva kauppa
Pin It

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti