perjantai 11. helmikuuta 2011

Sydänkoriste korttiin tai albumiin


Tarvikkeet:
Askartelumassat ovat happo- ja lingiinivapaita joten voit käyttää itsetehtyjä koristeita myös skräppäilyssä.

Vaivaa massa työskentelykuntoon. Kauli massasta levy ja leimaa levyyn sydänkuvio. Leikkaa sydän massaterällä ääriviivojaan pitkin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää massan pintakuviointiin tekstuurilevyä ja leikata sydänkuvion piparimuotilla.

Värjää massan kohokuvio Perfect Pearls metallijauheella: avaa jauhepurkki ja pyöritä sormea rasian kanteen jääneessä pienessä jauhemäärässä. Sivele sitten massalevyn pintaa kevyesti sormella. Koristeesta tulee elävämmän näköinen kun käytät vähintään kahta eri väriä. Kun olet levittänyt jauheen käy pinta vielä läpi pyörittämällä kevyesti puhtaalla sormella jotta jauhe tarttuu hyvin massan pintaan.

Koveta massa uunissa paketin mukaisessa lämmössä. Raavi koristeen takapuolelle neulalla hieman tartuntapintaa ja kiinnitä se korttiin tai albumikoristeeksi kaksipuoleisella korttiteipillä.

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Olisiko koristeeseen mahdolista liimata magneetti? Tai lähinnä millainen liima käy fimo massan ja magneetin liimaamiseen...

    VastaaPoista
  2. Toki on. Pikaliima (syanoakrylaattiliima) on paras. Kannattaa muistaa kääntää se magneetti niin, että liimakuoppa on massaa vasten ja vähän naarmuttaa massan pintaa niin sidoksesta tulee pysyvämpi.

    VastaaPoista