perjantai 23. tammikuuta 2015

Sculpey® Soufflé massaa kaupassa



Kauppaan saapui myyntiin pieni erä Sculpey Soufflé massaa. Massa on pehmeää, suorastaan vaahtokarkkimaista, käsitellä ja sen pinta jää suloisen samenttiseksi kovetuksen jälkeen. Pehmeytensä vuoksi Souffle soveltuu erinomaisesti myös niille, joille tavanomaiset massat ovat liian kovia käyttää. Soufflé massaa voidaan myös sekoittaa Premoon - sen kemia ja kovetuslämpö ovat toisiinsa sopivia.

Soufflé on noin 20% Premoa kevyempää, jonka vuoksi se soveltuu myös poikkeuksellisen isoihin korutöihin paremmin. Kestävyytensä puolesta Souffle on joustavampaa kuin Premo, mutta sen lujuuskesto on lähes yhtä hyvää - ainoastaan nappeja en suosittele tästä tehtävän.

Soufflén väripaletti on valmiiksi murrettu - selkeitä perusvärejä tästä massasta et löydä. Värit sopivat kuitenkin toisiinsa varsin hyvin.

Soufflélla voidaan myös tehdä millefioritöitä, mutta koska massa on niin pehmeää millefioritangot litistyvät helposti leikattaessa. Millefioritangot eivät myöskään näyttäisi olevan niin hyvin seisomista kestäviä kuin Premossa - käyttäisin itse millefioritangot kuukauden kuluessa niiden valmistamisesta.

Massat löydät kaupasta täältä.

-- Pörrö Ihan kiva kauppa
Pin It